Press/O.S.D.S.

Miss Supranational Hrvatske u video spotu grupe O.S.D.S.

 

Grupa O.S.D.S. je novom pjesmom “Do kraja vremena” i video spotom ponovo pokazala glazbenu kvalitetu.

Njihove pop pjesme sa snažnom i zrelom porukom prate moderne svjetske trendove. Zahvaljujući svojim aranžmanima i prezentacijom ubrzo su postali miljenici domaće publike i iskočili od većine ostalih mladih bendova na sceni.

Glazbenici mlađe generacije su maštovitim kadrovima spota, snimanog na ulicama praznog Rovinja željeli istaknuti priču dvoje zaljubljenih ljudi, koji u životu slijede samo trag srca.

“Kad se naš pjevač Dominik prvi put pojavio na probi s inicijalnom idejom za ovu pjesmu, istog trenutka svi u bendu osjetili smo neopisivu, ali neizmjerno snažnu glazbenu iskru. Od toga se trenutka sve vezano uz ovu pjesmu dogodilo tako lako i prirodno, bez ikakvih nesigurnosti, nedoumica i nepoznanica. Pozitiva koja je u pjesmi toliko istaknuta, pratila nas je i tijekom snimanja, a mi smo, kao vođeni nekom nevidljivom silom, neobično brzo i lako snimili i pjesmu i spot”, kazao je Domagoj Pisuljak, vokal i osnivač benda.

“Istinski smo joj se posvetili u svakom segmentu od početka do kraja. Mogu reći da sam je ja kao pjevač uistinu osjetio i ušao u njenu srž. Nadam se da će publika kroz moju interpretaciju prepoznati emocije koje je pjesma u meni probudila”, rekao je Dominik Šušković, pjevač benda.

U novom spotu, kao glumce, angažirali su aktualnu Miss Supranational Hrvatske, Helenu Krnetić i Modela godine, Deana Slijepčevića. Njih dvoje su ispod naslaga body painting šminke vrlo karizmatično dočarali stvarnost dvoje ljudi koji, kad imaju jedno drugo, imaju sve potrebno.

Grupa O.S.D.S.
Helena Krnetić
Dean Slijepčević

Komentiraj