Mislav Oršić: “Lagao bih kad bih kazao da mi nije bilo žao i da nisam bio ljut”

Nogometaš Dinama i hrvatski reprezentativac Mislav Oršić u razgovoru za Sportske novosti komentirao je nastup ‘Vatrenih’ na Europskom prvenstvu. U ponedjeljak je, nakon produžetaka, Hrvatsku izbacila Španjolska, a Oršić, koji je u igru ušao u 67. minuti, upisao je pogodak i asistenciju.

U 85. minuti zabio je za 2:3, asistirao je potom u sudačkoj nadoknadi Pašaliću za 3:3, a u prvom produžetku sjajno je asistirao i Kramariću, no napadač Hoffenheima promašio je zicer.

“Lagao bih kad bih kazao da mi nije bilo žao i da nisam bio ljut! Međutim, poštovao sam odluku izbornika. On je donio odluku da dvaput odem na tribinu, da jednom budem na klupi. Ha, netko je morao biti na tribini… Samo toliko bih rekao o tome”, rekao je Oršić o odluci Zlatka Dalića da ga ostavi na tribinama u dvije utakmice.

Poručio je i da mu je drago što ima veliku podršku javnosti. “Navijači su me željeli vidjeti u sastavu, a kad te traže navijači, onda moraš biti sretan. Nisam u tim trenucima znao kako uopće razmišljati, zapravo sam bio malo iznenađen s tolikom podrškom. No, moram priznati da mi je zaista bilo drago što me navijači cijene i žele vidjeti na terenu”, rekao je.

Komentirao je i utakmicu osmine finala protiv Španjolske. “Bilo je dobro protiv Španjolske, ali nažalost premalo. Eh, da smo zabili onu priliku u produžetku kod 3:3, da smo tada poveli možda bismo danas pričali u nekom sasvim drugom raspoloženju. Osjetilo se u tim trenucima da se lomi utakmica. Tu nismo zabili, a onda vrlo brzo, možda čak, mislim, u sljedećoj akciji, Španjolci su zabili”, istaknuo je.

Ističe da je, kada je ulazio u igru, bio ‘napaljen’. “Do tada nisam ništa odigrao, jedva sam čekao dobiti neke minute da nešto pokušam napraviti”, zaključi je Oršić.

Komentiraj