MIŠKOVIĆ Ne vjerujem da će Pjaca u Dinamo! Kupci rade dubinsku analizu, ali ponude nema

Autor:

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Predsjednik Rijeke i dopredsjednik HNS-a Damir Mišković dao je 15-minutni intervju za riječku lokalnu televiziju pa govorio o prodaji kluba, transferu Marka Pjace, odlasku Nediljka Labrovića


Za početak o toliko spominjanoj – prodaji HNK Rijeka:

“Potencijalnih investitora ima. Svi znaju da sam bio u SAD-u, potom i Dubaiju. Postoje zainteresirani, neki rade dubinsku analizu, a što se tiče ovih posljednjih informacija, istina je da i iz Njemačke ima potencijalnih investitora. Ali, ponavljam još jednom: ponudu nemam”, objasnio je Mišković za KanalRi.

SELAHI PAŠALIĆU: ‘OSTANI’ Rijeka čeka milijune. Marco kao Labrović… Na izlaznim vratima

Glasine o prelasku Marka Pjace u Dinamo?

“Ma ja ne vjerujem. Mi nismo pričali s Dinamom na tu temu, a ni Pjaca s nama. Ono što sam ga ja vidio na pripremama reprezentacije, sve je i dalje otvoreno. Naravno, on ima svoju klauzulu i bira gdje će i što će. Meni je čast što je Marko uopće došao u Rijeku i što smo mu pomogli da se vrati u reprezentaciju, ali transfer u Dinamo… Nije ni u povojima. Zasad”!

TALIJANI NE POŠTUJU HAJDUK ‘Gattuso se vratio na klupu. Daleko od odličnog nogometa’

Grad bruji o prodaji kluba, koliko se to osjeća u svakodnevici Rujevice?

“Sva ta priča ne utječe na rad kluba, mi idemo svojim putem, a kad novi investitor dođe, klub neće stati, nastavit će ići dalje i onda. Mi imamo program kojeg smo napravili. Možda će se nekome od budućih investitora taj plan sviđati, možda neće, ali ne vjerujem da će tu biti nekih velikih razlika”.

ŠTO SE DOGAĐA U NK OSIJEK?! Portugalcu izrešetali auto, a sinoć fizički napali Engleza

Prijelazni rok?

“Mi ćemo nekim igračima malo izaći u susret, kao primjerice Labroviću. Možda ćemo dobiti nešto manje novaca nego što sam ja očekivao, ali Nediljko je pošteno odradio svoje u Rijeci te nitko neće propasti zbog par stotina tisuća eura više ili manje“, izjavio je Damir Mišković.

VIDEO Damir Mišković (KanalRi)

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.