KD Lisinski

KD LISINSKI Miroslav Škoro će održati i četvrti koncert 15. ožujka

Miroslav Škoro će zbog velikog interesa publike održati četiri koncerta u Koncertnoj Dvorani Lisinski, 7., 8. i 9. i 15. ožujka.

Sada već tradicionalni koncerti Miroslava Škore u KD Lisinski svake godine privlaće sve više publike iz svih dijelova Republike Hrvatske.

Iza ovog poznatog kantatutora tamburaške i pop glazbe su tisuće koncerata, no KD Lisinski je uvijek nešto posebno. Nakon prošlogodišnja dva rasprodana koncerta pod nazivom ‘Mene zovu tambure!’, ove sezone će održati nezaboravne koncerte pod nazivom ‘Ne vjeruje srce pameti’.

“Privilegij je nastupati u Lisinskom, a i publika voli doći u Lisinski i poštuje što mi to uvijek napravimo bez struje i dopustimo si da odlutamo aranžmanski i zvukom u emociju. Lisinski je i mjesto na kojem mogu vježbati još jednu strast, a to je da imam silnu potrebu pričati između pjesama”, rekao je Miroslav Škoro.

Kroz glazbenu priču, Miroslav Škoro će otpjevati sve one pjesme koje je pisao o roditeljima, ljubavi, domovini, svojoj kući, konjima i drveću. Pjesme koje je pisao sebi i drugima, pjesme koje su postale dio naših života…

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni KD Lisinski ili putem interneta www.lisinski.hr.

Skoro-s gitarom

Skoro-profil

Komentiraj