MIRO BULJ “Plenkovićev i Šeksov HDZ misli da su građani slijepi”

HINA / Mario STRMOTIĆ

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj u ponedjeljak je na svom Facebook profilu napao premijera Andreja Plenkovića i Vladimira Šeksa. U objavi naslovljenoj ‘Plenkovićev i Šeksov HDZ misli da su građani slijepi’ Bulj komentira dodjelu koncesije pomorskog dobra u Baškoj vodi, navodeći da DORH hitno mora istražiti sve natječaje jer se stalno pojavljuju novi dokazi o nezakonitom postupanju.

Objavu mostovog zastupnika prenosimo u cijelosti.

“Nažalost, odustajanjem župana Ževrnje od kandidature nije završena saga o mutnom upravljanju našim nacionalnim blagom i pomorskim dobrom. Novi primjer je kriminalna dodjela koncesije pomorskog dobra u Baškoj Vodi.

Kriminalci vezani sa županijskim poslušnicima i lokalnim razbojnicima nastavljaju pogodovati svojim pajdašima i pritom su toliko nesmotreni da niti kuverte ne znaju zaprimiti kako treba Ako su kuverte već i bile otvorene, nebitno iz kojega razloga, natječaj je odmah trebalo poništiti.

Riječ je o koncesiji na pomorskom dobru koje je vlasništvo svih nas, a vladajući se ponašaju kao da su im plaže ćaćine. Siguran sam da je tako trgovano pomorskim dobrom i brojnim drugim plažama na cijelom priobalju i otocima Splitsko-dalmatinske županije. DORH mora hitno istražiti sve natječaje jer je očito da se neprestano pojavljuju novi dokazi o nezakonitom postupanju.

Ako Plenkovićev i Šeksov HDZ misli da su građani ostali slijepi i da će dati svoj glas gospodinu Bobanu, koji je smokvin list zaštite takvog modela poslovanja i rasprodaje državnog blaga, grdno se varaju. Zadnji je trenutak da zajedno na izborima zaustavimo korupciju i pljačku javnog dobra u režiji sadašnje garniture Splitsko-dalmatinske županije”, napisao je Bulj.

Komentiraj