Miro Bulj: I lijevi i desni spinovima i lažima pokušavaju rušiti MOST

FaH

Izborni postizborni pregovori HDZ-a, SDP-a i MOST-a proteklih su nekoliko dana ponovno aktualizirani, nakon što se u hrvatskim medijima pojavila informacija o tome kako je Kolinda Grabar-Kitarović utjecala na pregovore, pokazujući na Pantovčaku Boži Petrovu snimke MOST-ovaca koji se sastaju s Milanovićem.

MOST i Ured Predsjednice demantirali su danas te napise, a saborski zastupnik MOST-a Miro Bulj na sve se osvrnuo i putem Facebooku statusa.

Lažima pokušavaju rušiti MOST

“Od trenutka objave izbornih rezultata, uporno, iz dana u dan, takozvani lijevi, desni, njihovi priljepci i politički prebjezi pokušavaju spinovima i lažima rušiti MOST nezavisnih lista.

Iz njihovih kužina izlaze razni scenariji i spinovi kako bi se MOST urušio. Sve temelje na lažima plasiranih u javnost, da se MOST-u postavljaju ultimatumi, prozivajući nas fašistima, komunistima, partizanima, ustašama itd.

Svi su oni isti

Baš zato‬ narod mora znati – nisu oni ni lijevi, ni desni – oni su isti.

Oni dijele narod na fašiste i antifašiste. Podjele – to je jedino što im ostalo da bi opstali. Svim tim takozvanim lijevo-desnim dušobrižnicima MOST-a od srca šaljem pozdrave i dobre želje uz pjesmu Prljavog Kazališta “Uzalud Vam trud svirači!”

MOST srušiti ne-će-te!”, napisao je Bulj.

Komentiraj