Darko Mihalić

Mirjana Mikulec održala promociju nove knjige

Svestrana dizajnerica interijera Mirjana Mikulec održala je promociju nove knjige ‘Privremeni dom’ posvećene uređenju stanova za dnevni ili dugoročni najam, kao i apartmana te luksuznih vila.

U prostoru Tisak media centra okupili su se Mirjanini prijatelji i ljubitelji interijera, kako bi saznali sve nove trendove kako uređenja učiniti atraktivnijim i unijeti osjećaj topline doma. Upravo nedostatak udobnosti i home feelinga u stanovima koji nisu naš stalni životni prostor su bili glavna motivacija Mirjani Mikulec da počne pisati svoju dvanaestu knjigu.

“Mislim da svi znaju iz vlastitog iskustva koliko je važno u takvim prostorima, bez obzira bili oni opremljeni povoljnim ili skupocjenim materijalima, namještajem i detaljima, postići udobnu atmosferu i učiniti ga atraktivnim. Ljepota interijera pomaže nam da ga vrlo brzo osjetimo nekako svojim i opustimo se kao da smo doma. Planiranjem i pametnim rješenjima možemo sve to stvoriti i učiniti ih jedinstvenim mjestima“, objasnila je autorica.

Knjiga donosi brojne primjere stanova, vila i apartmana, ali i druge inovativne primjere interijera koji mogu biti odličan izvor inspiracije.

Komentiraj