Goran Jakus/PIXSELL

Mirjana Hrga postala savjetnica predsjednice

Mate Radeljić i Dario Mihelin razrješeni su s dužnosti savjetnika predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, izvijestili su u petak iz Ureda predsjednice.

Kako se u medijima posljednjih dana i nagađalo, nova savjetnica predsjednice za strateške politike, odnose s Hrvatskim saborom i Vladom Republike Hrvatske postavljena je Mirjana Hrga. Savjetnikom predsjednice za vanjsku i europsku politiku imenovan je Sebastian Rogač.

“Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović razriješila je Matu Radeljića dužnosti savjetnika Predsjednice Republike Hrvatske za unutarnju politiku s danom 21. prosinca 2018. godine.

Predsjednica Republike razriješila je Darija Mihelina dužnosti savjetnika Predsjednice Republike Hrvatske za vanjsku i europsku politiku s danom 15. siječnja 2019. godine.

Predsjednica Republike imenovala je Mirjanu Hrga savjetnicom Predsjednice Republike Hrvatske za strateške politike, odnose s Hrvatskim saborom i Vladom Republike Hrvatske te Sebastiana Rogača savjetnikom Predsjednice Republike Hrvatske za vanjsku i europsku politiku. Obje odluke stupaju na snagu 16. siječnja 2019. godine”, navodi se u priopćenju iz Ureda predsjednice.

Komentiraj