Mirela Ahmetović: “Počeo je bratubilački rat u HDZ-u, nezadovoljni su što se nije uhljebio njihov član”

Politička tajnica SDP-a Mirela Ahmetović komentirala je u četvrtak odlazak ministra financija Zdravka Marića, ali i njegovog nasljednika na čelu resora, Marka Primorca.

“Svatko, a pokazalo je iskustvo, koga odabere Andrej Plenković, ima jednu misiju- uništiti Hrvatsku, izvući što više sredstava za glasače HDZ-a. Ništa drugo ne očekujem ni od novog ministra”, rekla je novinarima u Saboru Mirela Ahmetović.

Kaže da od novog ministra očekuje da se u u roku od 10 dana pozabavi problemima Hrvatske, da kaže koji je njegov plan kako će uvesti Hrvatsku u eurozonu, što je, prema njenim riječima, propustio napraviti dosadašnji ministar iako se hvalio velikim uspjesima.

“Od rekordne sezone već sad, ulaska u eurozonu i Schengen i onda pobjegao glavom bez obzira”, rekla je politička tajnica SDP-a te dodala da se nada da novi ministar ima odgovore u perspektivi da ‘neće pobjeći’, prenosi N1.

“Već vlada bratoubilački rat u HDZ-u. Naravno da nisu zadovoljni da se na tako važno mjesto nije uhljebio još jedan njihov član. Plenković je morao posegnuti za nestranačkim ljudima. Ili se nitko ne želi svrstati uz Andreja Plenkovića zbog kriminalnog režima koji je ustoličio ili naprosto nema sposobnog hadezeovca koji bi vodio takav resor”, zaključila je Mirela Ahmetović.

Komentiraj