Mirando Mrsić: “Predsjedniče raspustite Nacionalni stožer”

Predsjednik Demokrata Mirando Mrsić, uputio je putem društvenih mreža zahtjev predsjedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću da raspusti Nacionalni stožer civilne zaštite.

‪”Pozivam Predsjednika Republike da hitno raspusti tzv. Nacionalni stožer i imenuje novi, nestranački i stručni Epidemiološki stožer RH.

Stari Stožer je potrošen, čelni ljudi se ne pridržavaju vlastitih mjera, nove mjere kasne i nedostatne su. Treba nam novi model borbe protiv virusa koji će biti izoliran od politike i HDZ-a”, stoji u Facebook objavi Miranda Mrsića koju prenosi N1 televizija.

Na konferenciji koja je održana u Edukacijskom centru Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te su na njoj predstavljeni rezultati istraživanja Udruge CroMSIC o znanju mladih o HPV virusu, Capak se, kako su otkrile snimke, nije pridržavao vlastitih mjera – držanja udaljenosti od drugih sudionika s kojima je pozirao zagrljen.

Kasnije je završio u samoizolaciji jer je na spomenutoj konferenciji bila i osoba zaražena koronavirusom. Test na koronu mu je negativan.

Komentiraj