MIOČIĆ NA PRESSICI: “Na kraju dana mi je samo bitno da moja kćer bude ponosna na mene”

Stipe Miočić u noći sa subote na nedjelju vratio je pojas UFC prvaka. Nokautirao je dosadašnjeg prvaka Daniela Cormiera u četvrtoj rundi nakon što je jedva preživio prve tri runde.

Ovom pobjedom Miočić je nakon godinu dana vratio naslov prvaka protiv borca koji ga je pobijedio.

“Znao sam da mu radim štetu udarcima u tijelo. Počeo je spuštati ruke i vidio sam da trebam nastaviti raditi i da će mi ostavi otvorenu priliku. Ona se pojavila i moja desna ruka je odradila posao. Trener mi je govorio da koristim desnu ruku i poslušao sam ga”, kazao je nakon borbe Miočić.

“Sada sam otac i smršavio sam od toga. Ne znam kako sam toliko malo imao kila. Dobro sam jeo, pio sam puno vode, bilo je vruće ljeto. Osjećao sam se sjajno. Počeo sam sporo, ali dobro je prošlo”, rekao je Miočić.

Dodao je kako u ponedjeljak navršava 37 godina, ali se trenutno osjeća kao da ima 98. Na novinarsko pitanje tko mu je sljedeći protivnik, Miočić kaže kako je nedavno kupio novu kuću i jedva čeka doći doma.

Dana White i Jon Jones rekli su kako je Miočić najbolji svih vremena. “To je lijepo. Lijepo je da drugi priznaju takve stvari. No na kraju dana mi je samo bitno da moja kćer bude ponosna na mene. Meni je najvažnije da sam dobra osoba i da sam dobar borac. Volim sve zaraditi u životu jer je tada pobjeda slađa”, kaže.

Komentiraj