Ministri ostavljali mobitele na ulazu u ‘Klub’? Ćorić: “To nije informacija koju želim podijeliti s hrvatskom javnošću”

Ministar gospodarstva i energetike Tomislav Ćorić u četvrtak je, nakon sjednice Vlade, komentirao informaciju da su svi koji su ulazili u klub u Slovenskoj 9 iza kojeg stoji uhićeni bivši predsjednik uprave Janaf Dragan Kovačević, morali na ulazu ostaviti mobitele.

“To nije informacija koju želim podijeliti s hrvatskom javnošću”, kazao je, kako prenosi Dnevnik.hr.

Ćorić je ranije potvrdio da je bio gost u takozvanom ‘klubu’ Dragana Kovačevića. “To nisu detalji koje ću ja dijeliti s vama ni s hrvatskom javnošću. Ako bilo koga od nadležnih institucija zanima išta po pitanju mog druženja, ja sam više nego voljan da se stavim odmah na raspolaganje”, rekao je danas odgovarajući na upite novinara.

Također je rekao i kako mu nije žao što je bio u tom klubu, kako je Kovačević osoba s nizom društvenih kontakata, kako je član Hrvatskog društva ekonomista i njihovi susreti datiraju iz razdoblja kada je Ćorić bio član akademske zajednice. “Kasnije, suradnjom u resoru, naravno da je taj kontakt uspostavljen i od toga ne bježim”, kazao je.

Da je više puta bio u klubu, potvrdio je i ministar rada Josip Aladrović, koji je kazao kako je riječ o “klubu Slavonaca”.

Komentiraj