FaH

MINISTARSTVO: Unatoč trenutnoj situaciji formiramo jedinstvenu skrb za branitelje

Ministarstvo branitelja poručilo je u četvrtak navečer braniteljima, kako unatoč trenutačnoj političkoj situaciji, intenzivno nastavlja sa svim svojim aktivnostima ne dopuštajući da ta situacija pokoleba Ministarstvo u formiranju jedinstvene skrbi za branitelje zaslužne za stvaranje jedine nam domovine Hrvatske.

“Unatoč trenutačnoj situaciji, Ministarstvo branitelja poručuje ovim putem braniteljima da i dalje intenzivno nastavlja sa svim svojim aktivnostima ne dopuštajući da nas ova situacija pokoleba u formiranju jedinstvene skrbi za naše branitelje zaslužne za stvaranje jedine nam domovine Hrvatske”, ističe se u kratku priopćenju Ministarstva branitelja.

Kakav god bio rasplet ove političke situacije, Ministarstvo branitelja poručilo je u priopćenju hrvatskim braniteljima kako su “bili i ostali ponos Domovine, a danas Ministarstvo branitelja stoji uz vas i nećemo nikada dopustiti da se obezvrijede vrijednosti za koje smo se borili”.

Kao i u najtežim trenucima tijekom Domovinskog rata hrvatski branitelji znaju se nositi sa izazovima koji su pred njima, ističe u priopćenju Ministarstvo branitelja i poručuje -“Poštovani hrvatski branitelji: Sačuvajmo vjeru i strpljenje!“

Komentiraj