Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta u današnjem priopćenju navelo je kako nastavlja s aktivnostima vezanim uz kurikularnu reformu s ciljem postizanja nacionalnoga konsenzusa oko reforme školstva. Ponudili su, dodaju. produljenje rada 47 članova Stručne radne skupine.

“Ministarstvo je 47-orici članova SRS-a ponudilo produljenje rada na Cjelovitoj kurikularnoj reformi, na temelju Sporazuma odnosno Odluke o imenovanju (KLASA: 023-03/15-04/00002; URBROJ: 533-26-15-0014, od 30. prosinca 2015.).

Nadalje, Ministarstvo računa i na angažman i suradnju ostalih članova SRS-a u skladu s Odlukom o pravima i dužnostima sudionika provođenja stručne rasprave i javnog savjetovanja od 1. travnja 2016. godine, kao i na angažman vrsnih odgojno-obrazovnih radnika te cijenjenih članova iz redova akademske zajednice i djelatnika agencija u sustavu.

Jednako tako, Ministarstvo računa i na angažman članova ERS-a koji će, kao što su i najavili, svojim savjetima i konstruktivnim prijedlozima pomoći u daljnjem provođenju kurikularne reforme”, stoji u priopćenju Ministarstva.

Komentiraj