Milwaukee se nada oporavku Giannisa Antetokounmpa za finale protiv Phoenixa

Utakmicom u Phoenixu u utorak počinje veliko finale NBA lige, a glavno je pitanje svih ljubitelja najjače svjetske košarkaške lige – hoće li, i koliko, igrati Giannis Antetokounmpo.

Dvostruki MVP lige u dresu MIlwaukee Bucksa je ozlijedio koljeno tijekom četvrte utakmica finala Istočne konferencije protiv Atlanta Hawksa. Ozljeda je izgledala jako ružno, međutim iz Milwaukeeja stižu blago optimistične najave. Prije šeste utakmice protiv Atlante, koja se pokazala odlučujućom, iz redova Bucksa stigle su vijesti kako će Giannis biti u kadru za eventualnu sedmu utakmicu. Sedme utakmice nije bilo, Bucksi su prošli s 4-2, a Khris Middleton i društvo su sjajno nadomjestili Antetokounmpa.

„Situacija se mijenja iz dana u dan. Optimisti smo, ali nećemo žuriti. Razgovaramo svaki dan, ali sadržaj tih razgovora neka ostane između nas“, rekao je trener Bucksa Mike Budenholzer o mogućnosti povratka svog najboljeg igrača.

Kroz zadnje dvije utakmice u kojima je bio ozlijeđen i nije igrao, Antetokounmpo je na klupi sjedio odmah uz trenera, a za vrijeme utakmica ali i time-outova je neprestano komunicirao s igračima. Obzirom kako su Bucksi izgledali u te dvije utakmice, neće biti čudno ako Bucksi što duže odluče čuvati Antetokounmpa.

Komentiraj