Miljenić: Od SDP-a ću napraviti pobjedničku stranku

: Patrik Macek/PIXSELL

Orsat Miljenić, kadidat za predsjednika SDP-a, predao je u ponedjeljak prikupljene potpise potpore, te najavio da će od SDP-a napraviti pobjedničku i demokratsku stranku.

Slično kao i ostali kandidati koji su dosad predali potpise i Miljenić je najavio demokratizaciju stranke, otpor prema “ultrakonzervativnoj” revoluciji u društvu i poreznoj reformi, ali i pobjedu na idućim parlamentarnim izborima.

Miljenić je kao četvrti od ukupno devet kandidata predao potpise potpore u središtu stranke na Iblerovom trgu, gdje je novinarima izjavio da je predao “oko 5100 potpisa”.

“Moj cilj je pobjeda na idućim parlamentarnim izborima, ako ga ne ostvarim, idem”, istaknuo je.

U ponedjeljak je zadnji rok za predaju potpisa potpore članova stranke za funkcije u SDP-u. Kandidati za predsjednika stranke trebali su prikupiti najmanje 1000 potpisa potpore, koje su dosad, uz Orsata Miljenića, predali Domagoj Hajduković Gordana Sobol, Davor Bernardić i Ranko Ostojić.

Predaju potpisa za poslijepodne su najavili još kandidati Tonino Picula, Vesna Škulić i Karolina Leaković. Tijekom dana pred središte stranke bio je i kandidat Dušan Polovina te rekao da “potpise još skuplja”.

 

Komentiraj