MILJENIĆ: “Očekivali smo da ćemo biti prvi, ali ovo su samo ankete”

Prema rezultatima izlaznih anketa vodeći u prvom krugu je Zoran Milanović sa 29,58 posto, Kolinda Grabar-Kitarović ima 26,38 posto, a Miroslav Škoro 24,10 posto.

“Mi smo kampanju odradili tako da smo zadovoljni. Očekivali smo da ćemo biti prvi. No ovo su samo ankete, treba vidjeti što će biti dalje”, rekao je šef stožera Zorana Milanovića Orsat Miljenić.

Član izbornog stožera Zorana Milanovića Ivan Račan u razgovoru za N1 je rekao da je rezultat za njih dobar, ali kako će čekati izborne ankete.

“Rezultat je dobar za nas, lijepo ga je vidjeti, ali čekat ćemo službene rezultate. Povijest je pokazala da su exit pollovi nekada bili jako točni , ali su znali i puno pogriješiti”, kazao je.

“U drugom krugu očekujem još veću izlaznost. Nažalost još jednom biramo između normalne Hrvatske i jedne kakvu ne želimo. Vjerujem da u ovoj državi postoji većina koja želi Hrvatsku gurati naprijed i koja je svjedočila svemu lošem na Pantovčaku Ovo mi daje dosta velike razloge da ce se sličan rezultat ponoviti i za dva tjedna”, poručio je SDP-ov Peđa Grbin.

Komentiraj