Davor Puklavec/PIXSELL

MILINOVIĆ “Jandrokoviću bacam rukavicu, neka prihvati okladu”

Kandidat za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije Darko Milinović u srijedu je u telefonskom razgovoru za N1 kazao kako će se članovi HDZ danas oko 15 sati sastati u Gospiću te donijeti konačnu odluku hoće li krenuti autobusima za Zagreb.

“Dolaze razne informacije o nekakvim pritiscima onih koji su, kako ih mediji nazivaju, moji pristaše. Dolje nema mojih pristaša, to su sve časni i pošteni HDZ-ovci, pozivam Kušćevića i Jandrokovića neka javno pokažu i neka javno kažu tko je i na koji način vršio pritisak. Čuo sam i izjavu glavnog tajnika i predsjendika Sabora i mogu reći car je gol, Jandroković je sad vrlo jasno rekao u svojoj izjavi koga podržava, a to glavni tajnik ni po Statutu ne bi smio, mi bismo trebali imati jednak status u središnjici stranke. Da tome nije tako govori i izjava Jandrokovića o mojoj nervozi”, rekao je Milinović.

Dodaje kako mu Jandroković ne može oprostiti što je bio protiv Istanbulske konvencije. “Kad je siguran u pobjedu Marijana Kustića, bacam mu rukavicu i izazivam na okladu. Ako Kustić pobijedi, dat ću ostavku na sve funkcije, i to očekujem i od Jandrokovića, nekad da ostavku na sve svoje političke funkcije ako ja pobijedim. Mislim da bi to bilo fer. Neka prihvati tu moju okladu”, rekao je Milinović za N1.

JANDROKOVIĆ “Danas nema sastanka s Milinovićem”

Komentiraj