MILIĆ ‘Španjolska je kvalitetna no dat ćemo svoj maksimum’

HINA/ Damir SENČAR

Hrvatskom reprezentativnom braniču Antoniju Miliću ostvario se san nakon što je prvi put nastupio za Hrvatsku protiv Portugala a u subotu je poručio da će biti spreman i protiv Španjolske zatreba li suigračima njegova pomoć.

“Stvarno sam sretan što sam debitirao, to mi je bio san. Dao sam sve od sebe, a mislim da smo kao momčad mogli bolje. Čak sam očekivao i da ću biti nervozniji, ali pokušao sam igrati što jednostavnije i zadovoljan sam”, izjavio je 24-godišnji stoper Anderlechta na konferenciji za medije.

Hrvatska je u četvrtak u pripremnoj utakmici u Portugalu odigrala 1-1, a sutra će otputovati u Španjolsku gdje ju u utorak čeka prvi susret u natjecanju Liga nacija.

“Protiv Portugala smo se dosta branili, izbijali njihove ubačaje, ali sve je dobro prošlo i uspjeli smo sačuvati neriješeno. Španjolska je pak jako kvalitetna, dat će maksimum pred domaćom publikom i sigurno očekuju pobjedu, no maksimum ćemo dati i mi”, poručio je Milić.

On će vjerojatno čekati svoju priliku s klupe. U četvrtak je ušao u 46. minuti zamijenivši Šimu Vrsaljka, a onda je igrao u stoperskom paru s Matejem Mitrovićem.

“Naravno da sam sretan s ovim pozivom, osjećam se odlično i na meni je da radim i da budem spreman ako mi se ukaže prilika”, zaključio je Milić.

Komentiraj