Miley Cyrus nazvala talijansku grupu Måneskin svojim najboljim prijateljima

Američka pop zvijezda Miley Cyrus na svom je Instagram profilu prozvala pobjednike Eurosonga grupu Måneskin svojim najboljim prijateljima nakon što je vidjela njihovu obradu njezine pjesme ‘Midnight Sky’.

Bend, koji je predstavljao Italiju na Eurosongu 2021. godine i pobijedio  pjesmom ‘Zitti e Buoni’, na svom su instagram profilu objavili obradu njezine pjesme ‘Midnight Sky’ što je je nju po svemu sudeći oduševilo.

Klub obožavatelja Måneskina raširio je vijest koja je potom postala globalna. No ovo nije prvi put da Måneskin obrađuje popularne pjesme. 2017. godine četvorka je obradila pjesmu ‘Somebody Told Me’ grupe The Killers u sklopu nastupa na tv showu X Factor u Italiji. Na tom su popularnom televizijskom showu završili na drugom mjestu.

U nedavno objavljenom intervjuu za NME pjevač grupe Damiano David izjavio je kako su im posebna inspiracija bendovi iz 60-tih i 70-tih godina, ali i puno aktualnih novih rock grupa kao što su Arctic Monkeys, Royal Blood, IDLES, Slaves i Franz Ferdinand.

 

 

 

 

Komentiraj