Miley Cyrus kupila luksuznu kuću na periferiji Los Angelesa

 

Zajednica Hidden Hills u okrugu Los Angelesa prigradska je verzija Beverly Hillsa, udaljena svega sat vremena vožnje od centra Los Angelsa. Oduvijek je privlačila ‘teškaše’ zabavne industrije.

Prije desetak godina Britney Spears iznajmljivala je vilu od gotovo dvije tisuće kvadrata za oko 25 tisuća dolara mjesečno. Dok je bila u braku s latino zvijezdom Marcom Anthonyjem, Jennifer Lopez kupila je imanje u Hidden Hillsu veličine oko tisuću i pol kvadrata za osam i pol milijuna dolara, a kasnije ga i prodala za oko deset milijuna.

Susjedstvo u toj zajednici puno je zvijezda. Kućevlasnici su, između ostalih, Jessica Simpson, Drake, John Stamos i The Weeknd, kao i, očekivano, nekoliko članova ‘klana’ Kardashian-Jenner.

Slavna pjevačica Miley Cyrus, tada 22-godišnjakinja, imanje u Hidden Hillsu kupila je 2015. godine za pet milijuna dolara. Prodala ga je prije dvije godine za istu cijenu. Njeno imanje kupila je gospođa koja je kuću potpuno porušila te preuredila cijelo imanje, a kasnije ga je za čak 14,9 milijuna dolara kupila Kylie Jenner.

Ipak, čini se da Cyrus nešto vuče u tu zvijezdama ispunjenu stambenu zajednicu. Prošle je godine, piše Dirt, kupila potpuno obnovljenu kuću za nešto manje od pet milijuna dolara. Imanje veličine 1,25 hektara sadrži kuću od nešto više od 600 kvadrata sa šest luksuznih spavaćih soba i sedam kupaonica. Građena je, odnosno, obnovljena, u tradicionalnom stilu Istočne obale.

PHOTO: Realtor.com

Originalna kuća sagrađena je 1950-ih godina. Kuća je obložena bijelim daskama, s ogromnim prozorima i podnim oblogama od francuskog hrasta. Formalni dnevni boravak spojen je s blagavaonicom s visokim svodom i francuskim vratima koje vode na terasu s koje se pruža idiličan pogled na susjedstvo.

PHOTO: Realtor.com

Luksuzna kuhinja osmišljena je oko velikog mramornog otoka koji se nalazi ispod stropnog prozora. Ogroman kamin nalazi se u drugoj dnevnoj sobi, a u kući je vrlo moderna projekcijska soba s osam crnih kožnih kino-fotelja te ogromnim televizijskim ekranom od 135 inča.

PHOTO: Realtor.com

 

PHOTO: Realtor.com

Među šest spavaćih soba dvije su glavne, a u onoj većoj koja se nalazi na drugom katu smješten je kamin, balkon, garderoba i prostrana kupaonica s mramornom tuš-kabinom.

PHOTO: Realtor.com

 

PHOTO: Realtor.com

Ništa manje glamurozno nije ni izvan kuće. Dvorište se sastoji od bazena u obliku lagune obloženog drvetom i uklesanim u strmu padinu. Tu je i vanjska kuhinja i blagavaonica na otvorenom. Na imanju je i brežuljak, koji je pogodan za gradnju budućih kućica za goste, malog vinograda ili pak objekata za konje.

PHOTO: Realtor.com
PHOTO: Realtor.com

Miley Cyrus ranije ove godine donirala je deset milijuna dolara za borbu protiv koronavirusa. Cyrus posjeduje i seosko imanje od 30 hektara izvan Nashvillea, a vlasnica je i ranča iznad Studio Cityja u Kaliforniji kojeg je kupila još kao tinejdžerica.

Komentiraj