Mile Škorić i Ivica Ivušić potpisali nove ugovore s Osijekom

Uoči uzvratnog susreta 2. kola kvalifikacija Konferencijske lige u kojem Osijek u četvrtak od 21 sat u Gradskom vrtu dočekuje poljski Pogon stižu dobre vijesti za navijače Bijelo-plavih.

Nove ugovore s klubom koji sad traju do ljeta 20205. godine potpisala su dva stupa obrane momčadi Nenada Bjelice, vratar Ivica Ivušić te stoper i kapetan Mile Škorić.

Ivušić je član kluba iz grada na Dravi postao u ljeto 2018. godine kada je pristupio kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Olympiakosom. U proteklom periodu je upisao 82 nastupa, a čak u 43 navrata je sačuvao svoju mrežu netaknutom. Prve nogometne korake je napravio u Rijeci nakon čega je otišao u Inter koji ga je slao na posudbe u nekoliko talijanskih niželigaša.

Hrvatski reprezentativac Mile Škorić dres Osijeka nosi od ljeta 2013. godine te je odigrao 289 utakmica u kojima je zabio 18 golova. Prošao je omladinsku školu Cibalije i Osijeka nakon čega je kratko igrao za Goricu i HAŠK. Za Vatrene je zabilježio pet nastupa te je bio član reprezentacije na ovogodišnjem Europskom prvenstvu.

Komentiraj