Hrvatska
Decoration icon

zoran milanović

MILANOVIĆ ‘Spreman sam za debatu’

Autor:

30.11.2019., Virovitica - Predsjednicki kandidat Zoran Milanovic posjetio Gradsku trznicu i druzio se s gradjanima. Photo: Damir Spehar/PIXSELL

Damir Spehar/PIXSELL

Zoran Milanović poručio je za N1 televiziju da je spreman na debatu u svakom trenutku, iako će ovo vjerojatno biti prvi izbori bez debate.

“Mislim da je to logično, s obzirom na to da nema smisla imati debatu bez aktualne predsjednice. Već pet mjeseci pozivam na debatu, a televizije se izmotavaju, čekaju da se jedna strana zavlači mjesec dana, a nisu na to reagirali. Nuditi debatu ovako kasno, sat vremena prije izborne šutnje 20. prosinca je besmisleno”, kazao je Milanović, dodavši:

“Spreman sam u svakom trenutku.”

Milanović je odbio komentirati izjavu da je glas za Škoru glas za SDP, kazavši kako je borba između predsjednice i Škore “sraz dvoje HDZ-ovih kandidata”.

“Možda svi koji im planiraju dati glas nisu svjesni toga. Ovo je politička borba i obračun s ovakvim načinom vođenja HDZ-a, lopovlukom, licemjerjem… Neki su tu već 30 godina, neki ad hoc, od slučaja do slučaja, a neki potpuno neprirodno, zadnjih godina, pa stranka sada ratuje protiv njih. Škoro je HDZ-ovac i od toga je imao velike koristi u životu”, smatra Milanović.

Osvrnuo se i na optužbe da nije pravi ljevičar, poručivši da je socijaldemokrat.

“Ja sam socijaldemokrat, vodio sam tu stranku gotovo deset godina, završio sam mandat kao premijer aktivnim udarom na banke. Je li to lijeva politika? Ukinuo sam saborske mirovine, privatne ovršitelje. Neki ljudi nisu nikada zadovoljni”, izjavio je.

 

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.