Milanović o prijetnjama: “Premijer od toga radi medijski show po uzoru iz neposrednog istočnog susjedstva”

Autor:

11.05.2023., Ured predsjednika, Zagreb - Dolazak clana Predsjednistva Bosne i Hercegovine Denisa Becirovica na radni sastanak sa predsjednikom Zoranom Milanovicem. Izjave za medije nakon sastanka. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Predsjednik Zoran Milanović komentirao je prijetnje koje su primili Andrej Plenković i drugi članovi Vlade.

Zbog tih prijetnji policijski su automobili stigli na Markov trg, te je danas Andrej Plenković govorio o tome kako je danas već primio pet prijetnji. Milanovićev komentar kojeg je objavio na svojem Facebook profilu prenosimo u cijelosti:

“Predsjednik Vlade, drugi dan zaredom, uzbunjuje hrvatsku javnost informacijama o tome kako mu prijete. Ne prijete samo njemu, ali samo on od toga radi medijski show i to, izgleda, po uzoru iz neposrednog istočnog susjedstva. Pozivam ga da prestane maltretirati hrvatske građane pričama o svojoj ugrozi jer posao koji je izabrao, vođenje Vlade, traži malo više osobne hrabrosti i pouzdanja u institucije hrvatske države. I kad se već sam retorički pita – “najbolje bi bilo da šutimo”?, odgovor je – da, šuti o tome. I pusti ljude koji su zaduženi za sigurnost u Hrvatskoj da rade svoj posao, bez sijevanja reflektora iz privatne režijske komore. Malo više mjere i ukusa ne bi škodilo.”

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.