MILANOVIĆ O GRABAR – KITAROVIĆ: “Ne bih sada mogao biti sarkastičan, bojim se da me ne optuže za seksizam”

milanović

Predsjednički kandidat Zoran Milanović je komentirao izjavu kontrakandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović o tome kako je uredila da Hrvati radeći od kuće preko interneta zarađuju 8.000 eura.

“Ne bih sada mogao biti sarkastičan, bojim se da me ne optuže za seksizam. Slika govori više od riječi. Ono što smo vidjeli govori za sebe.”, prenosi televizija N1.

“Ne mogu, što god kažem bit će pregrubo. Naprosto, to nije program. I predsjednik ne smije zavaravati javnost programom, jer to je laž.”

“Kada vam kažem što je moj program, govorim o ovakvim stvarima. To je snaga tog programa. Dakle, što sa radio ranije i što ću raditi kasnije. Garantirano, kada me građani izaberu neću pomahnitati, kao što je predsjednica na određeni način izašla iz tračnica i kao što je jedan drugi kandidat planira. Protiv toga ću se boriti kao običan građanin, to je tiranija.”

Osvrnuo se i na izjave zbog čega se vratio u politiku.

“Gledajte, svašta oni pričaju. Prvo sam se vratio u politiku jer sam propao u biznisu. Sad sam se pak besramno obogatio. Dakle, gdje je istina? Oni su potpuno zbunjeni ljudi.”

Predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića i njegove izjave o Milanoviću nije htio komentirati.

“Ne želim o njemu. To je opet pokušaj da se izazove kavga. On je tajni agent 808, toliko je dobio preferencijskih glasova i predsjednik je Sabora, ja ne bih polemizirao.”

“Ti si predsjednik Sabora, nas dvojica ćemo morati stajati kraj iste zastave, kada budem predsjednik. Ne želim da taj prostor bude toliko toksičan”, kazao je Milanović.

Komentiraj