“Milanović nije idealan ni savršen, ali je jedini koji u ovom trenutku može donijeti svjetlo u Hrvatsku”

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić u subotu je, uoči početka skupa Zorana Milanovića u Tvornici kulture, pozvao sve progresivne snage u koaliciju za parlamentarne izbore.

“Daje jasne poruke bez fige u džepu i sve više od izražaja dolazi njegov slogan predsjednik s karakterom. Da bi Hrvatska bila zemlja sa stavom treba nam jak predsjednik i jaka Vlada”, rekao je Bernardić dodajući kako je sadašnja predsjednica slaba, kao i Vlada. “Vlast je opterećena korupcijom i skandalima, nisu u stanju provesti reforme i zaštititi građane. Zbog toga su predsjednički izbori prilika za nužne promjene u Hrvatskoj, a nastavak tog procesa je pobjeda koalicije na parlamentarnim izborima”, poručio je predsjednik SDP-a.

Čelnik HSS-a Krešo Beljak, pak, kaže kako Milanovića podržava jer je najbolji. “Da je idealan nije, da je savršen nije, ali je u ovom trenutku jedini koji može donijeti svjetlo u Hrvatsku”, poručuje.

Predsjednik HSU-a Silvano Hrelja istaknuo je da danas betoniraju temelje koalicije za pobjedu na parlamentarnim izborima, a Bernardić još jednom uputio poziv. “Ovo je savez koji Hrvatskoj može osigrati nužne promjene i otvoreni smo za suradnju sa svim progresivnim snagama koje Hrvatskoj žele dobro, Hrvatska mora krenuti naprijed, početak su predsjednički, nastavak parlamentarni izbori.”

Komentiraj