Milanović: Neću odraditi saborski mandat do kraja

FaH

Danas se sastalo Predsjedništvo SDP-a kako bi pokrenulo proceduru unutarstranačkih izbora. Zoran Milanović je rekao kako neće moderirati sastanak Predsjedništva, te da podršku ne daje nikome, odnosno da je daje svakome.

“Sjednicu Predsjedništva danas nisam vodio, jer bi se svaka moja riječ i intervencija mogla protumačiti kao podrška nekome. Neću podržati nikoga, podržat ću svakoga. U stranci ima dobrih kandidata. Kolegama želim sve najbolje, stranka treba jakog lidera. Mene su prepoznali i vjerujem da će i sada biti tako”, rekao je Milanović.

“Želim im sve najbolje, stranka treba jakog lidera. Mene su prepoznali i vjerujem da će i sada biti tako. Jaki smo. Danas SDP na lošem odazivu dobije 34-35 posto glasova. Ne može biti stalno odlikaš, neki put moraš dobiti četvorku”, slikovit je Milanović.

“U početku ću voditi klub zastupnika u Saboru, a nakon toga ću potražiti neku drugu kreativnu zadovoljštinu u životu. Uskoro slavim pedeseti rođendan, ima još planina na koje se nisam popeo”, o budućim planovima govorio je Milanović otkrivši da najvjerojatnije saborski mandat neće odraditi do kraja.

“Ne znači da trebam odraditi mandat u Saboru. Ja sam slobodan čovjek i vratit ću se kad to budem htio. Posao koji sam radio, bio je to predsjednik stranke, više je poziv nego posao. Bavit ću se nečim drugim u životu”, kaže.

Komentiraj