MILANOVIĆ: “Idemo do kraja bez mržnje prema onima koji ne misle isto kao i mi”

milanović

Predsjednički kandidat Zoran Milanović na predizbornom skupa u Pločama kazao je da će vratiti osmjeh u Hrvatsku, piše N1.

“Najbolja demografska mjera je da ljudi znaju kako žive u uređenoj državi. Demografska mjera je na primjer da predsjednik Republike izbjegava loše društvo, da izbjegava slizavanje s ljudima koji su optuženici za najteža koruptivna djela, jer to je signal svima: U ovoj zemlji se može raditi što god hoćete. Onaj koji mi je prijatelj može biti sto puta optužen, ali ja ću mu nositi kolače u zatvor. Ja prezirem pravnu državu, ja sam predsjednik Republike i ja mogu što hoću.

To tjera Hrvate iz države, to stvara klimu očaja, nepovjerenja, beznađa i bijesa. Državnici moraju služiti primjerom. Demografska mjera je povjerenje koje građani u svoju vlast moraju osjećati,” poručio je Zoran Milanović na predizbornom skupu u Pločama.
“U Hrvatsku će se opet vratiti osmijeh, ali ne podsmjeh”

“Posao predsjednika je jasan i ima ogroman prostor da u suradnji s vladom radi na boljitku Hrvatske. Bez obzira na to što je HDZ na vlasti i što znam da je ta stranka nanijela ogromnu štetu Hrvatskoj u ovih 30 godina i gotovo bez iznimke sve ono što je u Hrvatskoj loše, a previše toga je loše, posljedica je djelovanja i kulture, odnosno nekulture HDZ-a”, naglasio je Milanović.

“U Hrvatsku će se opet vratiti osmijeh, ali ne podsmjeh jer ovo trenutno kako nas gledaju, gledaju nas s podsmjehom. Ratovi su gotovi, rekao sam to više puta. Onima koji žele živjeti od toga, širiti paniku i mržnju, to ne odgovara. Ne odgovara im da su ratovi gotovi. Moramo im se oduprijeti, bez straha jer tu ima i zastrašivanja”, istaknuo je Milanović.
“Idemo do kraja bez mržnje prema onima koji ne misle isto kao i mi”

“Pred nama je još manje od dva tjedna. Idemo do kraja bez mržnje prema onima koji ne misle isto kao i mi, s razumijevanjem i shvaćanjem da je ono što nam je zajedničko – Republika Hrvatska”, zaključio je u Pločama.

Komentiraj