Milanović: “Donosim nešto drugačije, pobijedit ćemo jer smo bolji, čovječniji i strpljivi”

“Treba biti umjeren u stvarima koje nudiš  i  obećaješ.  Nudimo poštenu vlast koju građani  prepoznaju kao svoju, kao predanu,, ta je vlast najbolja demografska mjera. U dobroj , otvorenoj i postojanoj vlasti ljudi imaju dovoljno za sebe i svoju djecu, imaju bolji život.  Idemo u borbu za civilizirani mir, za toleranciju  i normalne odnose među ljudima, za ono što smo izgubili u privatizacijskoj pljački. Idemo u borbu za rad, stvaranje i kreaciju, to je teži put, ali ne možemo biti država koja živi od rente i stranačkih iskaznica HDZ-a”, poručio je u svom govoru na predizbornom skupu u Boćarskom domu u Zagrebu Zoran Milanović. 

Govor Zorana Milanovića na predizbornom skupu u Zagrebu.

Posted by Nacional News Magazin on Sunday, December 29, 2019

“Citirat ću sam sebe. To rijetko radim. To nikad ne radim. Ali sada ću to učiniti: Želim predvoditi političku organizaciju koja će se zalagati i stvarati otvoreno društvo za otvorenog i slobodnog čovjeka”, rekao je Milanović na skupu.

Poručio je da će biti predsjednik svih građana, ali da je to toliko puta zlorabljeno i neiskreno rečeno. “Za sve pod kapom nebeskom postoji vrijeme. Za svaki posao pravi trenutak i prava zgoda. Vrijeme rađanja i vrijeme umiranja, vrijeme sadnje i vrijeme berbe, vrijeme sijanja i vrijeme žetve. Vrijeme za ljubav, vrijeme za mržnju. Vrijeme za rat i vrijeme za mir. Ratovi su gotovi. Dosta trgovanja mržnjom. Idemo u borbu za civiliziran mir”, rekao je.

Citirao je i Tina Ujevića: “Sa žuljavim cipelama, ali srcem ispod plavih bluza. To srce ispod radničkih bluza i dalje na neki način kuca među hrvatskim ljudima i treba ga motivirati jer ne možemo biti država koja živi od rente i od prirodnih ljepota koje nam je Bog dao i od stranačke iskaznice HDZ-a.”

Komentiraj