Milanović: B.a.B.e. su “logičarke” i “punomoćnici Ume Thurman”

Predsjednik Zoran Milanović ne prestaje se obračunavati s ženskim aktivisticama iz udruge B.a.B.e. Danas je nastavio raspravu, premda su B.a.B.e. na njegov prethodni napad u ponedjeljak odgovorile kako se “nemaju namjeru upuštati u rasprave koje trivijaliziraju tu temu.”

B.a.b.e. odgovorile predsjedniku Milanoviću: “Nećemo trivijalizirati temu seksualnog nasilja”

Upustio se zato predsjednik Republike. Na Facebooku je objavio ovo: “Trivijalnu raspravu započele su logičarke iz udruge B.a.B.e., a da ih nitko nije ni spomenuo, niti p(r)ozvao. I sada se odjednom ograđuju, neće se upuštati u rasprave nego će i dalje predano djelovati kao punomoćnici Ume Thurman i braniti čast ostalih „zvijezda“. By the way, Uma Thurman je veličanstvena glumica, vrhunski plaćena glumica pa i onda kada je bila uznemiravana. Uznemiravaju uvijek oni koji su statusno, socijalno i financijski, dakle klasno u tom trenutku nadmoćni. Holivudske dive nisu nikakav uzor, nego svijet izvan svijeta, svijet za sebe.”

Mnogo je građana reagiralo komentarom na Milanovićev FB objavu. Ima i pozitivnih i negativnih reakcija, a mi ističemo komentar Ljiljane Matak: “……nemate nikakvog poštovanja prema ženama, odavno ste to pokazali a ulični, frajerski jezik kojim se neprekidno služite dovodi me do očaja jer sam svoj glas dala upravo Vama…..”

Milanović korigirao stav, ali i napao B.a.B.e.: “Poput zaboravljivih holivudskih glumica…”

Komentiraj