Marko Lukunic/PIXSELL

MILAN BANDIĆ Smijenio Upravu ZG Holdinga i imenovao Anu Stojić Deban privremenom predsjednicom

[quote_box_center]

  • “Skupština Društva donijela je odluku da se Anu Stojić Deban, dosadašnju predstojnicu Ureda Uprave Zagrebačkog holdinga, imenuje predsjednicom Uprave društva koja će obnašati tu funkciju do imenovanja nove Uprave društva”, ističu iz Odnosa s javnošću ZG Holdinga.

[/quote_box_center]

Skupština trgovačkog društva Zagrebački Holding smijenila je predsjednika Uprave ZG Holdinga, Dejana Fička i članove Uprave – Denisa Nikolu Kulišića, Krešimira Kvaternika i Mariju Cvrlje, piše na internetskim stranicama Grada Zagreba.

“Skupština Društva donijela je odluku da se Anu Stojić Deban, dosadašnju predstojnicu Ureda Uprave Zagrebačkog holdinga, imenuje predsjednicom Uprave društva koja će obnašati tu funkciju do imenovanja nove Uprave društva”, ističu iz Odnosa s javnošću ZG Holdinga.

Stojić Deban prihvatila je odluku Skupštine Društva te je pokrenut postupak upisa u Trgovački sud.

Podsjetimo kako je smijenjivanje Uprave Zagrebačkog holdinga gradonačelnik Milan Bandić najavio  prošlog tjedna, jer se oglušila na njegov zahtjev da se odrekne visokih otpremnina.

Smijenjeni predsjednik Uprave ZG Holdinga Dejan Fičko poručio je kako za njegovu smjenu, kao i smjenu još troje članova Uprave “ne postoji ni jedan opravdani razlog, već je riječ o čistoj političkoj smjeni”.

“Nismo htjeli biti marioneta Bandićeve nerazumne politike i provoditi odluke koje je najavljivao kroz medije – smjenu 220 ljudi u Direkciji i smjenu voditelja podružnica, koji su kompetentni i imaju izvrsne rezultate, a jedini im je grijeh što nisu njegovi poslušnici”, izjavio je Dejan Fičko za Hinu.

 

 

Komentiraj

Source:D.V./HINA