Mikulić: Kandidat sam za predsjednika zagrebačke Gradske skupštine

Patrik Macek/PIXSELL

Predsjednik zagrebačkog Gradskog odbora HDZ-a Andrija Mikulić rekao je u petak da je on kandidat Kluba HDZ-a, HSP-a dr. Ante Starčević i Bloka umirovljenici zajedno za predsjednika zagrebačke Gradske skupštine.

“Da, ja sam kandidat za predsjednika Skupštine grada Zagreba ispred Kluba HDZ-a, HSP-a dr. Ante Starčević i Bloka umirovljenici zajedno”, rekao je Mikulić novinarima prije početka Izborne skupštine zagrebačkog Gradskog odbora HDZ-a, na kojoj je on jedini kandidat za predsjednika tog HDZ-ovog Gradskog odbora.

Vezano uz to što je jedini kandidat za mjesto predsjednika zagrebačkog HDZ-a Mikulić je rekao da je to “vrhunac demokracije” jer time, istaknuo je, pokazuju zajedništvo i jedinstvo.

“Na taj način se pokazuje da je zagrebačka organizacija HDZ-a potpuno konsolidirana nakon četverogodišnjeg mukotrpnog rada s članstvom”, poručio je.

Mikulić je, na pitanje kako komentira izjavu Mostovca Mire Bulja da je podatke o njemu (Bulju) dobio iz obavještajnog podzemlja, odgovorio je da je sve što ima o tome već rekao. Istaknuo je kako su hrvatski branitelji svetinja za njega i Hrvatsku.

Mikulić je prije neki dan rekao da Bulj ne bi trebao napadati šefa HDZ-a Tomislava Karamarka i njegovu obitelj, jer Bulj “ima mrlje”, te je pozvao DORH i Uskok da istraže Buljevu prodaju stana kojeg je kupio po povlaštenim uvjetima te njegov invaliditet.

Mikulić je u petak, na pitanje kako komentira raskidanje Temeljnog kolektivnog ugovora u Zagrebačkom holdingu, rekao je da treba sjesti, proanalizirati stvari i onda donijeti zaključke.

Komentiraj