Izabrani zastupnici HDZ-a u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Andrija Mikulić i Drago Prgomet izjavili su nakon neuspjele konstituirajuće sjednice Gradske skupštine da treba još malo vremena kako bi se stvorila skupštinska većina i da nije bilo do njih to što se skupština nije konstituirala.

Andrija Mikulić kazao je novinarima  da će se Skupština konstituirati u zakonskom roku, a nada se da će razgovori o većini brzo završiti. “Ovo danas definitivno nije do nas”, rekao je, a na upit tko će biti predsjednik Skupštine kratko je odgovorio da će se sve vidjeti kada se skupi većina.

Prgomet je ustvrdio kako su namjeravali da se Skupština formira što prije dodavši da će ovih dana razgovarati s gradonačelnikom Milanom Bandićem o projektima koje HDZ želi ostvariti. Vezano uz raspodjelu dužnosti vidjet ćete na vrijeme, poručio je i dodao da “kada se dogovorimo, onda i o kadrovskim rješenjima”.

Komentiraj

FOTO:Hina
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.