Mike Tyson ogorčen zbog serije o njegovom životu, “Glave će padati”

Uskoro, 25. kolovoza, počet će se prikazivati serija „Mike“, biografska priča o boksaču Mikeu Tysonu. Serija će se prikazivati na streaming platformi Hulu, bivšeg boksačkog prvaka glumi Trevante Rhodes, a Mike Tyson još je jednom, na društvenim mrežama, optužio Hulu da su „ukrali moju životnu priču“, dodajući kako nije bio uključen u njeno snimanje niti je dobio bilo kakvu financijsku odštetu za ovaj projekt koji prikazuje njegov život.

U objavi na Instagramu u subotu on je napisao „Hulu je streaming verzija robovlasnika. Ne dajte da vas Hulu prevari. Ne podržavam priču o svom životu. Ovo nije 1822. Ovo je 2022. Ukrali su priču o mom životu i nisu me platili. Hulu direktori, ja sam samo crnac kojeg možete prodati na aukciji“.

Tyson je je nešto slično objavio i na Twitteru gdje je napisao „Hulu je ukrao moju priču. Oni su Golijat a ja sam David. Zbog ovog će padati glave“. U slijedećoj je objavio napisao „Model kojim Hulu krade prava na životne priče slavnih osoba je nevjerojatno pohlepan“. Dan prije, Tyson je na društvenim mrežama objavio kako je Hulu ponudio UFC predsjedniku Dani Whiteu milijune da promovira seriju. „On je to odbio jer poštuje prijateljstvo i tretira ljude s dignitetom“.

Tyson je slično govorio o ovoj seriji u veljači 2021. godine kada je prvi puta najavljeno njeno snimanje. On je, s druge strane, uključen u snimanje druge serije o njegovom životu koju režira Antoine Fuqua a glavnu ulogu ima Jamie Foxx.

Tijekom promocije serije održane početkom kolovoza izvršni producent serije Steven Rogers i glavna scenaristica Karin Gist izjavili su kako nisu imali namjeru prikazati Tysona  ni kao heroja ni kao negativca. „Samo smo željeli ispričati nepristranu priču pa neka publika odluči što da misli ili osjeća“, izjavila je Gist.

Komentiraj