Mihret Topčagić prvo pojačanje Osijeka u zimskom prijelaznom roku

Iskusni napadač Mihret Topčagić prvo je pojačanje Osijeka u zimskom prijelaznom roku. 32-godišnjak se već priključio momčadi na pripremama u Rovinju, a s Bijelo-plavima je potpisao ugovor na sezonu i pol s mogućnosti produženja za još godinu dana.

Nakon potpisa ugovora novi napadač Osijeka je rekao: “Prije svega želim reći da sam vrlo ponosan što mogu zaigrati za Osijek, klub takve tradicije i velikih ambicija!”

Nenad Bjelica je pak dodao: “Odličan je i snalažljiv u šesnaestercu, fizički vrlo moćan, dobro igra nogom i glavom te s igračem ‘na leđima’.”

Topčagić u Gradski vrt dolazi kao želja Nenada Bjelice s kojim je već surađivao za vrijeme zajedničkih dana u austrijskom Karntenu. Posljednji angažman imao je u litavskoj Suduvi gdje je proveo dvije i pol sezone i s kojom mu je završetkom godine istekao angažman. U njezinom dresu je osvojio dva prvenstva Litve te po jedan kup i superkup.

Prethodno je nosio dres Wolfsbergera, Altacha, Shakhter Karagandyja i Admire Wacker. U najvišem razredu austrijskog nogometa upisao je 96 nastupa u kojima je zabio 18 golova dok je s Wolfsbergerom i Admirom osvajao drugu austrijsku ligu.

Komentiraj