FaH

Microsoft je lansirao sigurni SQL Server 2016 koji je od danas dostupan širom svijeta

Microsoft SQL Server 2016 je najsigurnija baza podataka za velike platforme do sada koja povećava produktivnost i donosi niz novosti, od unaprjeđenih funkcionalnosti, većeg opsega informacija o kupcima, integraciji s R kao i unaprjeđenim sigurnosnim funkcionalnostima.

Server povećava produktivnost te omogućava razvoj i upravljanje serverom i bazom podataka na bilo kojoj platformi, uključena je i napredna analitika te izvještavanje putem mobilnih uređaja, a dostupna su mjesečna ažuriranja koja osiguravaju da korisnik uvijek ima dostupne najnovije funkcionalnosti.

Od sad je jednostavnije pristupiti popularnim alatima, kao što su SQL Server Management Studio (SSMS) te SQL Server Data Tools (SSDT).

Microsoft SQL server 2016 predstavlja sveobuhvatan sustav upravljanja podacima te rješenja za poslovnu analitiku pružajući istovremeno podršku za najzahtjevnije aplikacije i uvide. Može se koristiti i na hibridnim cloud riješenjima čime se smanjuje trošak pohranjivanja, povećava visoka dostupnost i pojednostavljuju IT operacije. On donosi najsigurniju i najmanje “ranjivu” bazu podataka sa šifriranim sigurnosnim funkcionalnostima.

Korisnici će od sada biti u mogućnosti proširiti svoju bazu podataka na Azure dok istovremeno zadržavaju funkcionalnosti za kriptiranje “on premise”, čime se pruža jedinstveno hibridno cloud rješenje.

SQL server donosi mogućnost dostupa vrijednim poslovnim informacijama svim zaposlenicima, posebno onima o kupcima. Takve informacije sada mogu biti dostupne svim zaposlenicima i to na raznim tipovima uređaja, primjerice mobilnim uređajima putem Mobile Report Publishera koji se bazira na Datazen tehnologiji.

Za više informacija o SQL serveru posjetite Data Platform Insider blog.

Komentiraj