Mickey Rourke napunio 68 godina

Slavni glumac i dalje snima i privlači pažnju svojim nekonvencionalnim stilom i ponašanjem. Ovo ljeto pale su teške riječi na njegovom Instagramu. Naime, vratimo se u godinu 1987. kada je Mickey Rourke bio na vrhuncu slave i glumio u filmu „Anđeosko srce“ s Robertom de Nirom. Njihovi odnosi tijekom snimanja filma toliko su bili loši da od tada do danas njih dvojica ne razgovaraju. Da vrijeme ipak ne liječi rane dokazao je Rourke ovo ljeto, kada je na svom Instagram profilu zaprijetio Robertu De Niru da će ga “jako osramotiti”.

Prema onome što je Rourke objavio, Robert de Niro se prošle godine suprostavio ideji redatelja Martitna Scorsesea da angažira Rourkea u filmu “The Irishman”, a Mickey kaže: “Hej Robert De Niro, tako je, tebi govorim, veliki jebeni plačljivko. Prijatelj mi je nedavno rekao kako su te prije nekoliko mjeseci citirali u novinama kada si rekao ‘Mickey Rourke je lažljivac i priča svakakva sranja’.”

Rourke je rekao kako se redatelj Martin Scorsese želio naći s njim zbog uloge u tom filmu, ali je ta ponuda opozvana kada je shvatio da De Niro neće raditi s Rourkeom. Na te tvrdnje odgovorio je De Nirov glasnogovornik tvrdeći da Rourkeu ni na koji način nije bila ponuđena uloge u filmu “The Irishman” niti se o tome razmišljalo. Rourke tvrdi suprotno pa u Instagram objavi prijeti De Niru. “Slušaj me, gospodine ‘Opasni u filmovima’, ti si prva osoba koja me nazvala lažovom i to u novinama. Da ti nešto kažem, budalo jedna, kunem ti se Bogom u ime moje bake, mog brata i svih mojih pasa, osramotit ću te jako 100%”, napisao je Rourke dodajući “Bog mi je svjedok” .

Mickey Rourke je rođen 16. rujna 1952. godine.

Komentiraj