Michaela Jacksona u biografskom filmu ‘Michael’ glumit će njegov nećak Jaafar Jackson

Jaafar Jackson dobio je priliku da glumi svog pokojnog ujaka Michaela Jacksona u biografskom filmu ‘Michael’ kojega će režirati Antoine Fuqua.

Jaafar, koji je sin Jacksonova brata i člana skupine Jackson 5 Jermainea Jacksona, dio je glumačke ekipe koja je predstavljena 31. siječnja.  Antoine Fuqua, koji će režirati biografski filma o Michaelu Jacksonu pod nazivom ‘Michael’, rekao je da je „ponosan što može najaviti Jaafara u ulozi Michaela Jacksona i  film koji istražuje putovanje čovjeka koji je postao kralj popa”.

Datum premijera filma ‘Michaela’ još nije objavljen, ali Fuqua je napisao na društvenim mrežama da će film biti uskoro prikazan. Najavni post prikazuje Jaafara koji uvježbava Jacksonovu prepoznatljivu koreografiju dok nosi zaštitni znak, odnosno Fedora šešir. Jaafar pjeva od svoje 12 godine, a svoj prvi autorski singl, ‘Got Me Singing’ objavio je 2019. godine.

Govoreći o ulozi, koja je ujedno i njegova prva veća glumačka uloga, Jaafar je u vlastitoj objavi na društvenim mrežama napisao: “Počašćen sam što mogu oživjeti priču mog ujaka Michaela. Za sve obožavatelje diljem svijeta, vidimo se uskoro.” U izjavi za Variety, majka Michaela Jacksona rekla je:“ Jaafar utjelovljuje mog sina. Tako je divno vidjeti ga kako nastavlja Jacksonovu ostavštinu zabavljača i izvođača”.

Prema informacijama o filmu koje je objavio Deadline, biografski film ‘Michael’ će prikazati Jacksonov početak s The Jackson 5 i njegov meteorski uspon do slave, kao i optužbe za seksualno zlostavljanje iznesene protiv njega u godinama koje su prethodile njegovoj smrti 2009.

 

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]