Michael Keaton danas ima 70 godina, boji se korone, ali će ipak glumiti Batmana u novom filmu

Američki glumac, producent, režiser, komičar i sveučilišni profesor Michael Keaton rođen je 5. rujna 1951. godine. Američka web-stranica za pregled kritika iz područja filma i televizije navodi da je Keaton “podjednako vješt u ozbiljnim dramama i urnebesnim komedijama, i da ima smisla za portretiranje običnih momaka sa neočekivanim preokretima.”

U proljeće ove godine je potvrđeno da u Londonu počinje snimanje filma “The Flash”, novog iz Marvelove produkcije u kome će Michael Keaton glumiti Batmana. On ga je glumio u filmu “Batman” redatelja Tima Burtona iz 1989. godine, a sada se nije znalo hoće li prihvatiti tu ulogu zbog njegovog straha od korone.

Još prošle godine pisalo se kako se vode pregovori s Keatonom oko uloge Batmana u filmu “The Flash” jer je Keaton rekao kako možda neće prihvatiti ponuđenu ulogu zbog straha da ga sigurnosni protokoli na snimanju neće zaštititi od korone. “Iskreno, znate li što me brine više od svega? To je COVID. Zabrinut sam. Situacija oko korone u Velikoj Britaniji brine me više od svega“, rekao je tada Keaton i u nastavku rekao „To će sve odrediti, zato i živim izvan grada, na imanju od 70 tisuća četvornih metara, daleko od svih, jer me situacija oko korone jako brine. Zato, kada govorimo o filmskim projektima, prvo pomislim na koronu. Zapitam se, hoće li me to ubiti? Ako neće, onda možemo razgovarati.”

Film „The Flash“ režirati će Andy Muschietti, a u filmu glavni lik, The Flash, putuje kroz vrijeme kako bi spriječio ubojstvo svoje majke. Pri tome, on slučajno stvara još paralelni svemir kojeg štiti Batman. Premijera filma „The Flash“ predviđena je za mjesec studeni 2022. godine.

Komentiraj