Michael Bublé Live

Michael Bublé dolazi u europske gradove

Michael Bublé se definitvno vraća pod svjetla pozornice.

Ovo je četvrta velika svjetska turneja u njegovoj bogatoj karijeri, a njezin europski dio započinje 20. svibnja 2019. godine u Birminghamu. Osim brojnih gradova u Velikoj Britaniji pjevač će posjetiti i razveseliti svoje obožavatelje u Irskoj, Austriji, Italiji, Švicarskoj, Španjolskoj, Portugalu, Finskoj, Norveškoj, Danskoj, Njemačkoj, Bugarskoj, Belgiji te Nizozemskoj.

Michael Bublé oduvijek je imao moć otopiti i najhladnija srca svojim glasom i pjesmama. Dok se njegova obitelj u posljednje dvije godine borila s bolesti sina, u potpunosti se povukao iz javnosti. Na scenu se vraća s desetim studijskim albumom, s ljubavlju koju želi širiti više nego ikad.

Novi album uključuje interpretacije klasičnih ljubavnih pjesama iz prošlog stoljeća, uključujući standarde “Unforgettable” i “When I Fall In Love”.

“Znam da zvuči kao kliše, ali mislim da su me pjesme odabrale. Osjećam se vrlo blagoslovljeno, prvenstveno, jer je s mojim sinom sad sve u redu. Svaki dan sam zahvalan, jer u životu radim ono što najviše volim i ostavljam pozitivan trag“, rekao je.

U najljepšim ljubavnim pjesmama i izvedbama ovog “kanadskog slavuja” prvi će put moći uživati i hrvatska publika i to 16. rujna 2019. godine u Areni Zagreb.

Komentiraj