HINA/ Damir SENČAR

“Mi koji smo ovdje dat ćemo svoj maksimum”

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić najavio je prijateljski ogled protiv medkika, koji se igra u Dallasu u noći sa utorka na srijedu. hrvatska će igrati bez šestorice prvotimaca, koji su se vratili u klubove.

“Igrači su u zahtjevnom razdoblju klupske sezone, no imamo mladih igrača koji će dobiti priliku za dokazivanje i mislim da će Hrvatska izgledati dobro. Ne moramo razgovarati o izostancima, mi koji smo ovdje usredotočeni smo na davanje svog maksimuma”, objasnio je Rakitić.

O meksičkoj reprezentaciji kaže da je ‘jedna od ponajboljih momčadi na Svjetskom prvenstvu’. “Imaju pojedince koji igraju na vrhunskoj razini. Došli smo u SAD kako bismo se okušali i protiv neeuropskih momčadi, to nam je jako važno”, istaknuo je veznjak Barcelone.

Naglasio je i kako je velika čast predstavljati svoju zemlju, pogotovo pred tako brojnom publikom kao što će biti u Dallasu. “Uživat ćemo u ambijentu punog stadiona. Dobro ćemo se pripremiti i odigrati ozbiljnu utakmicu, to nam je prilika pokazati kako Hrvatska uistinu ima reprezentaciju visokog nivoa. Rezultat je uvijek važan, to želimo dokazati i protiv Meksika”, zaključio je Rakitić.

Komentiraj