Mg Mivela osvojila priznanje za okus i kvalitetu ‘Superior Taste Award’

facebook.com

Međunarodni institut za okus i kvalitetu iTQi dodijelio je prirodnoj mineralnoj vodi Mg Mivela prestižno priznanje za izniman okus i kvalitetu ‘Superior Taste Award’.

U oštroj međunarodnoj konkurenciji ova prirodna mineralna voda zaslužila je ugledno priznanje za 2016. godinu koju dodjeljuje The International Taste & Quality Institute (iTQi) kao vodeća europska organizacija iz Bruxellesa koja testira prehrambene proizvode i napitke iz cijelog svijeta.

Upravo su specifičan omjer i količina minerala u Mg Miveli zaslužni za njen jedinstven sastav koji je oduševio vodeće svijetske gastronomske i enološke stručnjake. Uz nježan i osvježavajući okus, ova prirodna mineralna voda koja izvire iz dubokih slojeva zemlje posebna je zbog svog sadržaja magnezija, dragocjenog minerala koji sudjeluje u više od 300 procesa bitnih za pravilno funkcioniranje organizma te rad mišića, uključujući i onaj najvažniji – srce. Zbog količine od čak 343 mg po litri, jedna litra Mg Mivele zadovoljava gotovo cjelodnevni preporučeni unos magnezija potrebnog za odvijanje životno važnih tjelesnih funkcija.

Dobivena oznaka kvalitete proizvoda može se koristiti u razdoblju od tri godine. Za Mg Mivelu koja je prošle godine kao jedina prirodna mineralna voda uvrštena u top tri funkcionalne vode na svijetu, ovo je priznanje ne samo potvrda kvalitete, nego i nagovještaj novih ambicioznih planova za budućnost.

Prirodna mineralna voda Mg Mivela
Prirodna mineralna voda Mg Mivela

Komentiraj