METRO i Techstars će podržati razvoj deset najinovativnijih startupova

METRO Accelerator

Startupovi koji razvijaju riješenja za poslovne potrebe hotela, restorana i drugih ugostitelja, mogu se prijaviti do 18. lipnja za sudjelovanje u trećem globalnom programu METRO Accelerator powered by Techstars

Investitori i mentori programa odabrat će deset najinovativnijih startupova koji će se priključiti programu koji počinje u rujnu 2017. godine, a odabrani startupovi dobit će:

  • investicijsku ponudu u iznosu do 120 tisuća eura
  • pristup top menadžmentu i mreži stručnjaka METRO-a i Techstarsa
  • mentorstvo predstavnika METRO-a i Techstarsa te drugih stručnjaka u područjima nabave, prodaje, marketinga, financija i komunikacija
  • korištenje co-working prostora u srcu Berlina tijekom trajanja programa
  • članstvo u međunarodnoj mreži Techstars i METRO Acceleratora

Prva generacija startupova koja je u sklopu programa METRO Accelerator razvijala svoja riješenja za ugostitelje uz podršku stručnjaka METRO-a i Techstarsa, privukla je investicije iznad prosjeka svih programa koje provodi Techstars.

Na nedavnom HoReCa MeetUpu u Gradu Zagrebu, hrvatski startupovi koji razvijaju riješenja za ugostitelje svoje su proizvode predstavili ugostiteljima i saznali što je potrebno vlasnicima hotela i restorana.

METRO i Crane su omogućili povezivanje 12 startupova s više od 70 hrvatskih restorana, hotela i drugih ugostitelja, kako bi osigurali uvid u potrebe HoReCa sektora i pomogli u konkurentnijem sudjelovanju u METRO Acceleratoru.

Prijave su moguće putem internetske stranice hospitality.metroaccelerator.com.

Komentiraj