METRO Cash & Carry će u utorak (10.10.) s poduzetnicima i građanima iz 25 zemalja obilježiti drugi Međunarodni dan malih i srednjih poduzetnika – ‘Dan mojeg poslovanja’.

Sve male i srednje poduzetnike u Hrvatskoj, vlasnike kafića, restorana, frizerskih salona, METRO poziva da se pridruže tisućama drugih poduzetnika iz cijelog svijeta i osmisle posebnu i originalnu ponudu te je unesu na digitalnu platformu dan-mojeg-poslovanja.hr najkasnije do ponedjeljka (09.10).

METRO je svim poduzetnicima koji se pridruže ‘Danu mojeg poslovanja’ osigurao digitalnu platformu za promociju te marketinšku podršku kako bi građanima zajedno približili ulogu i važnost malih i srednjih poduzetnika u društvu, kao i raznolikost ponude i usluga koje pružaju.

“Prema podacima Eurostata, samo 30 % malih i srednjih tvrtki u Hrvatskoj oglašava svoje poslovanje na internetu, a svega 36 % njih istovremeno ima internetsku stranicu i koristi društvene mreže. Naglaskom na online promociju, METRO malim i srednjim poduzetnicima na raspolaganje želi staviti kanale koji u kontekstu sveobuhvatne digitalizacije igraju ključnu ulogu u privlačenju novih kupaca i klijenata“, rekao je Roberto Mancuso, predsjednik Uprave METRO Cash & Carryja.

Na platformi dan-mojeg-poslovanja.hr građani će moći odabrati posebnu ponudu koju žele iskoristiti 10. listopada i tako podržati vlasnika svog omiljenog kafića ili pak otkriti novi najdraži restoran u susjedstvu.

‘Dan mojeg poslovanja’ obilježit će poduzetnici u 25 zemalja svijeta – od Hrvatske i Njemačke, pa sve do Indije i Japana – s ciljem promicanja i poticanja neovisnog poduzetništva.

U prvom Međunarodnom danu poduzetnika sudjelovalo je više od 20 000 malih i srednjih poduzetnika iz 25 zemalja u kojima METRO Cash & Carry posluje, među kojima je bilo i više od 550 poduzetnika iz Hrvatske.

Komentiraj