Meszaros: Financijska ulaganja u NK Osijek se nastavljaju

Nakon što je proteklog tjedna Ivan Meštrović napustio funkciju predsjednika NK Osijek, a na kojoj ga je zamijenio Ferenc Sakalj, održana je i redovna izborna skupština dioničara kluba na kojoj je imenovan novi saziv Nadzornog odbora. Većinski vlasnik kluba je tvrtka NK Os d.o.o. koja ima 97,07% dionica, a njeni vlasnici su Lorinc Meszaros, Laszlo Szijj i Ivan Meštrović.

>> Nimčević potvrdio kandidaturu, Osijek preuzeo tvrtku FM20 i za direktora postavio Andočija – drugog kandidata za člana Nadzornog odbora kluba

NO kluba će u sljedeće četiri godine činiti dosadašnji članovi Lorinc Meszaros, Laszlo Szijj i Mihaly Takacs te Dražen Nimčević i Janoš Andoči koji su zamijenili Zlatka Andrića i Damira Gojanovića.

Nakon završetka skupštine većinski vlasnik kluba Lorinc Meszaros je za službene stranice Bijelo-plavih rekao: “Financijska ulaganja se nastavljaju, stadion i kamp idu dalje u izgradnji. Klub je stabilan i normalno funkcionira. Hoće li biti nekih promjena u novoj sezoni, objavit ćemo na vrijeme. No, prvo moramo razgovarati sa svim suradnicima u Klubu i na kraju predstaviti svoj program rada za iduće razdoblje. Dakle, samo je jedna poruka – idemo dalje!”

Meštrović je napustio funkciju prvog čovjeka NK Osijek, ali je ostao na položaju predsjednika udruge Škola nogometa NK Osijek koja je formalni investitor izgradnje stadiona i kampa na Pampasu, a čiji je završetak predviđen u ljeto 2021. godine.

Komentiraj