Messi: “Užasno je igrati bez navijača, osjećaj je grozan”

Argentinski napadač Leo Messi poručio je da se namjerava boriti ‘za sve’ u Barceloninom dresu ove godine. Messi je proteklog vikenda izjednačio Peleov rekord od 643 gola za samo jedan klub, a u utorak bi ga mogao i prestići u utakmici između Barcelone i Real Valladolida.

Messi je ovog ljeta podigao veliku buru u nogometnm svijetu, kada je čelnicima Barcelone poručio da želi otići iz kluba, nezadooljan vodstvom. No, sada poručuje da je ponovno fokusiran na Barcelonu do kraja sezone.

“Istina je da sam danas dobro, a to nisam bio na ljeto ni prije njega. Tada se dogodio burofax i sve ostalo. Sve se to odugovlačilo do početka sezone. No, sada sam dobro. Motiviran sam boriti se za sve što je pred nama. Znam da je klub u kompliciranoj situaciji, i to sve čini teškim, ali imam motivaciju”, rekao je za španjolski kanal La Sexta.

Barcelona je trenutno peta momčad Primere sa osam bodova zaostatka za vodećim Atletico Madridom.

Messi je u ponedjeljak primio svoj sedmi Pichichi trofej kao najbolji strijelac lige prošle godine. U 33 utakmice postigao je 25 pogodaka, a Barcelona je završila na drugom mjestu, iza Real Madrida.

“Užasno je igrati bez navijača, osjećaj je grozan. Kada nema nikog na tribinama kao da ste na treningu, i treba dosta vremena da se na početku uživie u igru. Zato je većina utakmica u posljednje vrijeme izjednačena. Nogomet se zbog pandemije promijenio, i to na gore. Vidimo to u utakmicama. Nadam se da ćemo nakon svega ovog moći ponovno vidjeti navijače na tribinama i vratiti se u normalu”, rekao je za Marcu.

Komentiraj