epa

Messi uoči Hrvatske zaprepastio novinare

Leo Messi želi zaboraviti otvaranje Svjetskog prvenstva i remi s Islandom (1:1), a argentinska javnost želi zaboraviti njegovu izjavu nakon te utakmice, a uoči one s Hrvatskom, javlja Index.

Naime, dok su u Argentini svi zgroženi igrom u defenzivi budući da su Islanđani imali nevjerojatno puno slobodnog prostora, Messi je izašao pred novinare i zadovoljno poručio: “Defenzivno smo bili spektakularni!”

Najbolji argentinski nogometaš time je toliko šokirao javnost da se dio novinara pita je li ga promašeni jedanaesterac toliko pogodio da više ne zna što priča jer defenziva sigurno nije bila bolji dio momčadi, a posebno ne nešto pozitivno što se može izvući iz prve utakmice, kako je izjavio Messi.

Nogometaš Barcelone natjecanje u Rusiji igra pod ogromnim pritiskom, mnogi smatraju da mu je ovo posljednja prilika za osvajanje Svjetskog prvenstva i dokazivanja da je najveći nogometaš u povijesti, veći od sunarodnjaka Diega Maradone koji je odveo Argentince do posljednjeg naslova svjetskog prvaka.

Svi u Argentini očekuju da Messi u četvrtak od 20 sati protiv Hrvatske odigra puno bolju utakmicu nego što je bio slučaj protiv Islanda.

Komentiraj