MESSI NAPAO SUCE: “Nisu ni provjerili VAR, to je nevjerojatno”

Nogometaši Argentine izgubili su noćas u polufinalu Copa Americe od domaćina Brazila, a Leo Messi nakon utakmice kritizirao je suce, koji kod dvije dvojbene situacije, koje su mogle rezultirati jedanaestercima za Argentinu, nisu koristili VAR.

Nakon još jedne razočaravajuće kampanje s argentinskom reprezentacijom, zvijezda Barcelone nije štedjela suce. “Nisu bili bolji od nas. Rano su postigli gol, a drugi gol je došao od penala na Agueru kojeg nisu dosudili”, rekao je Messi, kako prenosi Independent.

“Suci nisu ni provjerili VAR, to je nevjerojatno. Događalo se to tijekom cijele utakmice. Na prvi kontakt sudili su za Brazilce, a takva sra*** su nas deoncentrirala. Tijekom cijelog turnra svirali su glupa igranja rukom, penale, prekršaje, ali danas su odbili koristiti VAR”, ‘rigao’ je Messi.

Dodao je kako nema isprika za njihovu igru, ali se nada da će se ovakve situacije promijeniti. “Nadam se da će CONMEBOL uraditi nešto zbog ovog, ali sumnjam jer Brazil ima previše moći u toj organizaciji”, rekao je.

Messi je poručio kako sudac susreta nije pokazao nimalo poštovanja prema njima.

Odluke suca komentirao je i Sergio Aguero. “Rekli su nam da će VAR biti kao peti sudac, ali kada pogledam unatrag, radije bih da nije tamo. Trčao sam prema šesnaestercu, Alves me zaustavio, bilo je jasno da je prekršaj, ali….”

Komentiraj