Meryl Streep postala je reperica u ekranizaciji broadwayskog mjuzikla

Netflix je odlučio ekranizirati broadwayski mjuzikl „The Prom“, priču o tinejdžerici Emmi koja je lezbijka i kojoj je zabranjeno dovesti svoju djevojku na maturalni ples. Film, koji je režirao Ryan Murphy, početi će se prikazivati na streaming platformi 11. prosinca, a u glavnim ulogama glume Meryl Streep, James Corden, Nicole Kidman i Kerry Washington.

Film će pratiti i soundtrack na kojem se čuje i glas Meryl Streep. Radi se o pjesmi „Wear Your Crown“ koja se pojavljuje prilikom odjavne špice filma, a u kojoj slavna Oscarovka izvodi rap dionicu. Tekst njezinog repanja je slijedeći: “Gotta wear your crown or your tiara/ Now is the time to bust out the mascara/ Who needs shade? There’s nothing duller/ We living life in full technicolor/ But if your sparkle starts to fade/ Go out and start your own parade/ And if somebody starts in with new drama/ Just go high like Michelle Obama”.

Adam Anders i Peer Astrom prilagodili su pjesme iz broadwayske verzije za potrebe filma pa tako i pjesmu „Wear Your Crown“. Adam Anders je za USA Today objasnio što je htio s pjesmom koja zvuči drugačije no u originalnoj verziji te je dodao „Iskreno rečeno, tko ne želi vidjeti Meryl Streep kako repa? To je nova razina nevjerojatnog“.  I ne samo to, Meryl Streep je u ovom filmu crvenokosa.

Komentiraj