EPA/SHAWN THEW

Melania okitila Bijelu kuću, nisu svi oduševljeni

Američka prva dama Melanija Trump i ove je godine okitila Bijelu kuću prazničnim ukrasima koje je, kako se pohvalila na društvenim, sama dizajnirala. Tema je “blago Amerike”.

Prostorima Bijele kuće dominiraju bijela, plava i crvena boja. U hodniku istočnoga krila već svjetluca 40 crvenih jelki, no tu su i one “obične” zelene okićene crvenim kuglicama.

Prva dama neke je ukrasila plavim mašnama i lampicama, a s božićnih drvca postavljenih oko portreta Abrahama Lincolna vise bijeli ornamenti sa zlatnim orlom na vrhu. Oko njih su postavljeni veliki buketi koje čini sitno bijelo cvijeće.

Bijela kuća je izvijestila da je među božićnim ukrasima i drvce koje su posjekli članovi obitelji američkih vojnika poginulih u borbi, a iznad kamina su prikazi panorama New Yorka, Saint Louisa, Chicaga i San Francisca.

Središnje mjesto zauzima božićna jelka visoka 5,5 metara.

Melanija Trump je na Twitteru objavila video-snimku na kojoj se vidi kako prolazi okićenim hodnicima Bijele kuće, a ove ih godine krasi i slogan njezine humanitarne kampanje “Be Best” koju je pokrenula u korist djece.

Ipak, nisu svi oduševljeni. Najviše kritika bilo je o krvavocrvenim božićnim drvcima, koja su mnoge podsjetila na kultni film ‘Isijavanje’.

Komentiraj

Source:HINA i Nacional